Femení vs AP Nou Escorial 2-2

WhatsApp Image 2018-02-19 at 11.39.30Empat de les noies del club davant l’AP Nou Escorial amb un resultat de 2 a 2 al marcador. El partit va començar amb les visitants donant completament la pilota a les mataronines, i després intentant agafar esquenes per tenir alguna possibilitat. Les nostres intentàvem moure la pilota amb poca velocitat i feia difícil tenir un xut adequat a porteria. Un dels pocs errors que vam tenir en defensa a la primera part, va fer que arribés el 0-1 al marcador, i així vam arribar al descans.

Les noies no estaven fent un gran partit la veritat, molta individualitat i la pista que relliscava bastant no acompanyava, i amb molta fortuna les jugadores del Sabadell van posar el 0-2 al marcador. A partir d’aquí l’equip va fer un canvi, sobretot d’actitud i va començar a moure més depressa la pilota. Gràcies a això una gran combinació entre yasmin i Ainoa va fer que la segona posés l’1-2 al marcador i ficar a l’equip en el partit. Després de grans ocasions en les botes de Yasmin, Marta Carrasco i Ainoa que la portera les va parar, va venir el segon gol d’Ainoa des del mig del camp on la portera no va poder fer res. L’equip ho va intentar fins al final posar el 3-2 però entre la portera i el poc temps que quedava no va poder ser.

L’equip va donar dues cares i ens hem de quedar amb la segona, amb aquest punt tallem una ratxa de derrotes i ha de servir per anar cap endavant per les pròximes jornades on seguir que sumarem de tres en tres.

Van jugar: Mireia, Glòria, Helena, Marta C, Yasmin, Marta M, Ainoa(2) i Miriam.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: