Cinc Ideal Autodara Jornada 15

Cinc Ideal Jornada 15Continuem amb els cinc ideals de la jornada amb un equip molt ofensiu en una bona jornada dels nostres equips que van fer bons resultats. El cinc ideal està composat per:

  • Luis Zambrana (Sènior “C”): tot i la derrota del seu equip a la pista del Alella, el porter del sènior va realitzar un gran partit mantenint al seu equip viu i amb possibilitats d’aconseguir algun punt amb la seva gran actuació a la porteria.
  • Aitor Rodriguez (Cadet “B”): gran partit en Sant Julià de Ramis, el líder del grup del cadet “B”. El cadet va fer un gran partit seriós en defensa i donant molt oxigen a l’atac de l’equip dirigit per Marc Bruguera.
  • Yasmin Gascon (Femení): la jove jugadora del femení, ja fa temps que mereix aquest premi. Amb gran qualitat i molta tècnica, només necessitava acabar de adaptar-se a l’equip i aquest diumenge ja realitzar un gran joc en l’empat a casa davant AP Nou Escorial.
  • Arnau Monleón (Infantil): va marcar el segon gol del Infantil davant el Santvicentí i va realitzar un bon partit en atac, defensant amb molta intensitat, robant pilotes i creant moltes ocasions de gol.
  • Pol Roy (Sub-23): partit molt complet d’en Pol Roy que va aconseguir marcar dos gols a casa davant del Futsal Arenys de Mar “B”. Recupera el seu olfacte de gol en un partit important per continuar a la part alta de la classificació i lluitar per l’ascens a segona.

I el premi al millor entrenador de la setmana d’aquesta jornada es per:

  • Joan Serra (Aleví “B”): gran treball i molt bona projecció de l’equip Aleví “B” en la seva primera temporada en competició. Diumenge va superar amb solvència un partit molt complicat davant el tercer classificat i que deixa al seu equip en la segona posició i amb opcions per continuar lluitant pel campionat. Gran temporada!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: