Blanesport vs Aleví “A” 1-6

image1 (7)El nostre aleví A visitava la difícil pista del Blanesport 83 FS. Sabien de la dificultat del partit i van sortir molt concentrats. Toni ben aviat va avançar els nostres, però en la jugada següent els locals aprofitarien l’error defensiu dels mataronins per empatar el partit. Els nostres mica en mica van tornar a ser dominadors de la pilota i tancaven el seu rival a la seva àrea. En els instants finals de la primera part Toni feia dos gols més per posar un 1-3 molt favorable pels groc i negres.

A la segona part van sortir forts, amb la intenció d’augmentar el resultat sense rebre cap gol en contra. Moltes ocasions pels nostres però entre els pals i les aturades del porter local feien més difícil augmentar el marcador. Marc, per partida doble, i Roger en una jugada de murri, van deixar el marcador final d’1-6.

Partit molt treballat dels nostres que la setmana que ve reben el primer classificat, el Jordi Sànchez. Els nostres hauran de lluitar de valent i es que només els hi val la victòria si volen seguir tenint alguna opció per disputar la primera plaça de la classificació. Destacar també la convocatòria amb l’infantil d’Amai i Gerard i el debut d’Albert.

Van jugar: Gerard; Adrián, Toni (3), Marc (2), Pau, Amai, Albert, Alon i Roger (1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: