Aleví “B” vs Montmeló “C” 4-2

image1 (8)Tot i patir les baixes de Pol i Hector, els nostres petits, han fet un gran partit contra el tercer classificat de la lliga que han guanyat per 4-2 i els deixa segons en solitari, a part la jornada ha estat completa, ja que l’empat del líder el Dosrius ha permès retallar-li punts per seguir somiant.

El partit no començava bé pels groc i negres, ja que els visitants marcaven de cap en una jugada embolicada dintre de l’àrea. Alon que ha fet un gran partit feia l’1-1 a passada de Kevin que a triat la millor opció a cada jugada d’atac i Iker amb una gran definició feia el 2-1 avançant els mataronins i pocs minuts després Ivan marcava el 3-1 en finalitzar una jugada iniciada per Uri.

Iker tornaria a marcar un bon gol a la segona part posant el 4-1 i als minuts finals el Montmeló posava el 4-2 final. Gran partit de tots els jugadors tant defensivament com ofensivament hagen de treballar molt degut a les baixes abans esmentades a les quals els hi desitgem una ràpida recuperació. Gràcies a la grada per no parar d’animar als nens. SOM UN.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: