Juvenil “A” vs CFS Palau 3-0

Sin títuloVictòria còmoda del juvenil “A” a l’Eusebi Millán davant el Palau-Penya Barcelonista, vuitè classificat en lliga. L’equip venia de perdre i caure eliminat en Copa Catalunya a casa davant el Futsal Mataró “B” en un partit molt disputat que es va decidir en els últims minuts. L’equip s’ha refet molt be d’aquesta derrota, la tercera de la temporada, i ha realitzat un partit molt complet contra el Palau. Un equip perillós que va començar molt malament lliga però que actualment està a mitjà taula i complicant molt les coses als seus rivals. Els palauencs van plantejar un partit molt defensiu, esperant a mitjà pista però els nostres amb molta paciència i movent la pilota molt ràpida van saber atacar la porteria rival. Treien un petit susto a l’inici del partit que casi ens costa el primer, es pot dir que la possessió de la pilota va ser dels nostres en tota la part. El primer gol va venir de jugada de banda, Elias va marcar directe amb un fort xut creuat. El segon va ser obra de Jordà després d’una gran assistència de Sergio Vivas. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part va ser totalment del nostre equip que encara que els visitants van avançar línies, tocaven i tocaven sense deixar molta opció als de Palau. El tercer i definitiu gol va arribar amb una superioritat després d’una expulsió d’un jugador del palau.

Tres punts més per continuar sumant. L’equip es situa en quarta posició a un punt del tercer i encara queda tota la segona volta per continuar sumant. El proper partit a la complicada pista del Montcada. 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Pol Piñol, Elias Essaghir(1), Alejandro, Oriol Roy(1), Victor Jordà(1), Abel Rangel, Adrià Dorca, Sergio Vivas i José Guijarro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: