SPALL Ciutat Mataró vs Ripollet 2-8

Tot i començar guanyant l’Spall CFS Ciutat de Mataró va caure derrotat pel colíder de la lliga el Ripollet. Al minut 4, Abdel posava l’1-0 al marcador en una fase on els mataronins dominaven el partit. Al minut 9 però la fortuna era esquiva pels groc i negres i una ensopegada deixava la pilota morta per l’empat dels mataronins. Tres minuts incerts van costar 2 gols als de Mataró i els de Ripollet posaven l’1-3 al marcador que els faria jugar amb molta comoditat fins que Capilla després que Abdel robes una pilota fes el 2-3. Amb aquest resultat els Ciutat va tornar a tenir una bona fase on va tenir l’empat en 2 ocasions però 2 minuts finals per oblidar van fer que els de Serra marxessin al descans amb un 2-5 desfavorable.

A l’inici de la segona intercanvi de cops però amb el partit adormit i en una contra els visitants feien el 2-6. L’Spall CFS Ciutat de Mataró va sortir de 5 però sense resultat i en el últim minut el Ripollet va fer 2 gols més deixant el marcador en un 2-8 final.

Pròxim partit diumenge de la setmana que ve a Santa Coloma de Gramenet on els mataronins buscaran la victòria

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: