Vic vs Infantil 1-5

20180205_153650.jpgTercer partit consecutiu sense perdre del Infantil que començava la segona volta visitant al Vic el 3r classificat de la lliga. El partit va començar amb ocasions pels dos equips però en un error de falta de comunicació en defensa dels nostres va provocar l’1-0 per part del Vic però l’equip va respondre mitjançant Adane amb dos grans jugades individuals que col·locava als nostres per davant del marcador a la mitja part. La segona part va continuar amb una molt bona pressió del Infantil que va ser compensada amb gols d’Adri González, Arnau i Guim.

Primer de tot m’agradaria felicitar a tots els jugadors del primer a l’últim després de fer un partit tant seriós contra un rival que està en una molt bona posició a la lliga i com tantes vegades se’ls hi ha dit durant aquesta setmana no han anat a Vic d’excursió sinó a competir!

Enhorabona!!!!! 1,2,3, MATARÓ!!!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: