El Cadet “A” queda tocat després de tres derrotes consecutives per la mínima

20180203_124532.jpgSANTVICENTÍ vs CADET “A”  3-2

Primer partit de la segona volta que tenia el cadet “A” a casa del Santvi, al que arribava amb les baixes de Jan, Aksel i Aleix. Un partit complicat contra un equip poderós de la part alta de la classificació.

Els nostres van sortir molt endollats a la primera part, amb una forta pressió que va incomodar els locals, res a veure amb l’actitud dels partits anteriors. A poc a poc els nostres van anar gaudint d’ocasions però el porter local les va aturar totes. Tot i això, en una bona pressió de Mario va venir el nostre gol en rebotar la pilota en Mario i entrar. Poc després una bona jugada d’equip que va tocar el pal la va rematar Nico per anotar el 0-2. Els nostres van fer una primera part molt bona, que hagués pogut acabar 0-3 de donar una llei d’avantatge i d’haver xiulat quan tocava, ja que a l’última jugada del partit en un xut llunyà va venir l’1-2 dels locals.

La segona part va començar amb el Santvi pressionant a dalt i fer un constant atac que anaven solucionant els nostres com podien. Ernest i la resta de l’equip va fer un molt bon treball en defensa, tot i que costava treure la pilota jugada. Tot i això, no es va poder evitar l’empat a dos que va donar ales als locals, per ràpidament anotar el 3-2 en una jugada desafortunada pels nostres que no van allunyar la pilota quan tocava. Després d’aquest gol la possessió va ser totalment visitant jugant de 5 per intentar empatar el partit. To i que es va gaudir d’alguna bona ocasió com poden ser els dos Xuts de Mario o ja en l’últim sospir el xut d’Alejandro, no es va tenir el premi de puntar en aquesta difícil pista.

Bon partit dels nostres que malgrat la derrota surten reforçat pel bon joc mostrat i el canvi d’actitud. Esperem que això segueixi i puguem canviar la dinàmica que porta l’equip. Gràcies als pares per animar-nos tant durant el partit. 1,2,3 Mataró!!!

CADET “A” vs C.F.S LA UNIÓN SANT COLOMA “B” 2-3

El cadet A afrontava en una jornada de recuperació l’últim partit de la 1ra volta, davant la Unión de Santa Coloma de Gramenet. Els nostres veien amb ganes d’oblidar la derrota de dimarts passat, i poder sumar contra un rival directe. Al partit s’arribava amb gaire bé ja tota la plantilla, a excepció d’Aksel i Jan, que encara la recta final de la seva recuperació. Alhora es contava amb l’ajuda de Gorin, del cadet B.

El partit va començar molt igualat, amb oportunitats per ambdós equips, però l’encert i la intensitat en les pilotes dividides va caure cap als visitants que van aconseguir avançar-se en el marcador. Els nostres, fruit del gol encaixat, van tirar d’orgull i van començar a generar ocasions molt clares, que no van saber materialitzar. Quan més semblava que el pròxim gol seria del nostre bàndol, una pilota servida ràpidament en una saca de banda va generar una superioritat dels visitants que van  aprofitar per marcar el 0-2. Resultat injust, però amb el que es va arribar a la mitja part.

Durant el descans es van corregir alguns errors, es va posar èmfasi en el cos a cos i  es va animar a l’equip a intentar remuntar un partit que no hauria de tenir aquest guió. Els groc i negres van sortir a pista exhibint més futbol que els visitants, que aguantaven el resultat replegats i sortint al contraatac. Els nostres van aconseguir igualar el marcador primer gràcies a una bona recuperació de Mario que ell mateix va finalitzar i després gràcies a una bona finalització al segon pal de Gorin. Semblava tot de cara per endur-se els tres punts, amb un rival que no tenia armes per atacar, però que finalment es va acabar enduent el partit. Una errada de marca en un corner va permetre que un jugador de la Unión rematés a plaer en el segon pal. Els nostres van seguir intentant amb el joc de 5 però sense encet.

Resultat dolorós, ja que es perd contra un rival directe, per errors innocents i com a local. Esperem no lamentar-nos al final de temporada de partits com aquest. Cal aprendre dels errors i començar la segona volta amb optimisme i treball. 1,2,3 Mataró!.

CADET “A” vs FUTSAL MATARÓ “C” 0-1

El Cadet A jugava entre setmana el partit de recuperació de la jornada 10, en el que era un derbi doblament emocionant pel que estava en joc. Els nostres no arribaven amb les millors condicions al partit, després de recuperar jugadors tocats i amb pocs entrenaments, i arrossegar encara les lesions d’Aksel, Ivan i Jan. Pel partit es contava amb l’ajuda de Gorin, merescuda després de la seva bona actuació el dissabte passat.

El partit es començava des del 10 de la primera part, minut en el qual es va suspendre l’encontre per la impossibilitat de seguir xiulant de l’àrbitre. Els nostres van començar tenint la possessió, però de manera infructuosa, ja que no aconseguien obrir una defensa molt tancada dels visitants. La rotació de jugadors va començar a fer veure una mica “d’espurna” a l’equip que va començar a inquietar la portaria rival però sense massa encert. Els visitants però aprofitaven el joc amb el pivot i les errades per intentar avançar-se sense massa perill. La part no va tenir massa més història.

A la segona part els nostres van sortir amb les idees clares, i amb la intensitat necessària per endur-se els tres punts. Les oportunitats van començar arribar i per molt poc no va arribar el gol, la més clara un llançament d’Ernest al travesser. A poc a poc, el joc de l’equip que havia sortit tan bé es va anar diluint, es van apoderar les individualitats i aquí els visitants van aprofitar per generar les millors ocasions del partit. Quan faltaven 2 minuts, un error de pressió i de cobertura van permetre que els visitants marquessin l’únic gol del partit, deixant amb un pam de nas als nostres.

Resultat dolorós per com es va produir, i injust pel joc local mostrat a la pista, però que deixa a l’aire les carències de l’equip i que ha de servir per aprendre a gestionar situacions similars, a les que no estem acostumats. 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: