Cadet «B» vs Vilafant 2-6

El Cadet «B» perd 3 punts importants per aconseguir el seu objectiu davant del Vilafant per 2-6. Un partit on el resultat es massa exagerat i dur per al nostre Cadet «B», ja que el joc realitzat ha estat bo i l’actitud e intensitat, també. La batuta del partit sempre la portava el Cadet «B». A la primera part ha perdonat massa i això donat també amb l’efectivitat de cara a porta en els contraatacs del Vilafant, els ha condemnat. No obstant, queda molta lliga encara i el que no pot fer aquest equip i no ha fet mai, es rendir-se. La derrota ha fet mal ja que venien de guanyar els seus últims 3 partits però a vegades fa falta donar un pas enrere per poder seguir avançant.

Molt ànims!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: