Aleví «A» vs Tordera Parc Ath 4-2

image1 (6)Aquest diumenge es va disputar un molt bon partit a l’Eusebi Millan amb la visita de l’Athletic Tordera, quart equip de la classificació. Els nostres sabien de la importància d’aquest partit ja que amb els altres resultats de la jornada podien augmentar la distància amb els seus perseguidors.

Els mataronins van sortir molt concentrats des del principi i amb una pressió alta que ho van aprofitar per recuperar dues pilotes que Roger no va perdonar i va col•locar el 2-0 ben aviat. Poc després seria Toni qui faria un altre gran gol després d’una bona jugada col•lectiva.

Els visitants no van arribar gaire a la porteria en la primera part, però en la segona van començar a crear perill que Gerard va aconseguir aturar. Pau era l’autor del quart gol local a falta de quinze minuts. A partir d’aquest moment un excés de relaxació dels mataronins va provocar dos errors defensius que els nois del Tordera no desaprofitarien per maquillar el resultat.

Bona victòria tot i deixar un regust agredolç en aquest final de partit. Amb aquest resultat els nostres agafen una bona avantatge sobre els seus perseguidors i aparquen la lliga fins passat carnaval i es centren en la Copa Catalunya, que els enfronta aquest dijous contra el Futsal Mataró “A”, un derbi que serà d’allò més emocionant.

Van jugar: Gerard; Martí, Adrián, Pau (1), Amai, Albert, Toni (1) i Roger (2).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: