Olimpic Floresta vs Juvenil “A” 2-5

Sin títuloBon inici de la segona volta per part del Juvenil “A” que va derrotar a domicili a l’Olimpic Floresta. L’equip es desplaçava amb la baixa de Andrés en la porteria i la de Oriol Roy, per tant amb només set jugadors.  Aquest fet va ser determinant per plantejar un partit amb una defensa pressionat  a mitjà pista per tal de poder aguantar el físic i l’esgotament fins al final del partit.

La primera part va acabar amb el resultat favorable de 1 a 3. Primer es van avançar els groc i negres mitjançant un corner finalitzat per Sergio Vivas però va empatar els de Sant Cugat aprofitant un robo que va sorprendre a Pol. Posteriorment Elias va rematar al segon pal, una bona passada de Rangel per marcar el segon i el tercer va arribar en pròpia porta.

La segona part va ser molt més travada, sobretot perquè els locals van pujar la seva intensitat i l’àrbitre no va saber portar el partit. Tot i això, els mataronins continuaven fent una bona defensa però aquesta vegada molt més enrere, el que permetia als locals tenir més ocasiones, sobretot amb xuts llunyans. Quan més apretaven els locals, va aparèixer Pol Piñol a la porteria, aturant tot el que arribava i en una contra, els nostres van marcar el quart mitjançant José amb un xut molt fort que va foradar la xarxa. Els de La Floresta, van començar a jugar de cinc i van tenir més ocasions però era el dia de Pol que estava impressionant en porteria. Tot i això no va poder evitar el segon gol local després d’una gran jugada individual del seu millor equip. Bona defensa de cinc per no deixar moltes més opcions als rivals i un cinquè gol de Pol que va marcar de la seva porteria aprofitant el porter jugador del rival.

Tres punts i una nova victòria que deixa a l’equip quart en lliga empatat amb el Sant Joan Vilassar i amb totes les opcions per continuar en la part alta. La propera setmana no hi ha jornada de lliga, però si tenim el partit de 3a ronda de Copa Catalunya contra el Futsal Mataró “B”, que finalment es jugarà dijous 8 de febrer a les 20:30 en el Pavelló Eusebi Millán.

Van jugar: Pol Piñol(1), Elias Essaghir(1), Victor Jordà, Abel Rangel, Sergio Vivas(1), Adrià Dorca i José Guijarro(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: