Manlleu vs Sènior “B” 0-5

IMG_1446El Sènior “B” dona inici a la segona volta de la competició sumant 3 punts més molt importants.

El partit es va iniciar amb un Mataró prudent amb una defensa a mitja pista. Un cop van llegir el joc dels rivals van anar pujant la línia defensiva i així, Pol va inaugurar el marcador amb la recuperació d’una pilota a peu de porteria.  Tot i així, els de Manlleu no van parar d’intentar apropar-se a porteria, cosa que, per algun error defensiu van aconseguir, però sense massa encert. Minuts més tard Pol amb una bona jugada d’equip va aconseguir el 0-2 que posava fi a la primera part del partit.

Durant la segona part, els de Manlleu van seguir intensos i desendreçats. Això no beneficiava als mataronins ja que, en ocasions entraven en el parany del “correcalles” i això creava situacions de perill a la porteria visitant.

Els de Mataró, van aconseguir retornar l’ordre i ritme al partit amb una gran actuació de Kevin que va ayudar al seu equip a mantenir la calma i el control del partit i d’aquesta manera van arribar els gols, 2 del mateix Kevin i 1 de Jordi,  signant el 0-5 definitiu.

1,2,3 Mataró!

Golejadors: Pol Roy (2), Kevin (2) i Jordi (1)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: