Dues derrotes consecutives del primer equip

WhatsApp Image 2018-01-19 at 13.45.37MONTSANT 3-2 SPALL CFS CIUTAT DE MATARÓ

Partit jugat aquest passat dissabte on l’Spall CFS Ciutat de Mataró no va poder vèncer al Montsant. Els locals es van avançar en el marcador gràcies a una jugada d’estratègia de falta. Els groc i negres pressionaven fort i posaven a prova el porter del Montsant forces vegades. Els de Barcelona a base de passades a l’espai intentaven sorprendre els Mataronins però Ivan atent o tallava tot. Fruit de la pressió i d’una jugada col·lectiva els de Joan Serra empataven el partit. Resultat que malgrat les ocasions dels 2 equips no es mouria fins a la segona part on els locals s’avençaven de nou en el marcador. Capilla de falta directa tornava a empatar el partit i quan faltaven 50 segons un doble penal avançaria de nou els barcelonins. Tot i provar amb joc de 5 el resultat ja no es va moure.

SPALL CFS CIUTAT DE MATARÓ 3-6 ISUR LA FONT MÀGICA

El passat diumenge 28 de gener,  el líder visitava l’Eusebi Millan i la cosa no va començar de la millor manera pels mataronins, ja que només en 2 minuts perdia per 0-2, tot i tenir ocasions per escurçar el marcador els groc i negres van rebre un altre gol al minut 7 posant les coses molt coll amunt. A la segona tot i trobar-se 2 minuts amb un jugador menys els del Ciutat posaven setge a la porteria rival fins i tot jugant de 5 i forçant moltes jugades d’atac que no es veien recompensades amb el gol. Isur feia el 4 i els de Serra escurçaven el marcador en 2 ocasions una d’elles amb gol d’Elias juvenil del club que debutava amb el primer equip aquesta jornada fent una gran actuació. Amb els de Mataró bolcats a l’atac amb porter jugador els de Terrassa feien el 5 i Capilla feia el 3-5, sobre la botzina pràcticament els visitants feien el 3-6 en un partit on els del Spall Ciutat de Mataró es mereixien alguna cosa més. Molt bona entrada al pavelló Eusebi Millan on l’afició no va parar d’animar.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: