Cinc Ideal Autodara Jornada 14

Cinc Ideal Jornada 14POL PIÑOL (Juvenil «A»): el porter del juvenil i entrenador de porters base del club, feia molt de temps que estava buscant fer un gran partit i ho va aconseguir ahir a La Floresta. Va aturar tot el que va arribar a la segona part i va acabant desesperant als jugadors rivals. Fins i tot, va marcar des de la seva porteria aprofitant el joc de cinc de l’equip contrari.
KEVIN ESCOBAR (Aleví «B»): bon partit tant en atac com a defensa i autor de 4 gols davant del Sant Cebrià de Vallalta en la victòria del seu equip que els col·loca segons.
ADANEDHEL CALDERÓN (Infantil): va marcar el dos primers gols del Infantil a la pista del Vic, obrint el camí cap a la victòria dels groc i negres.
ROGER RODON (Aleví «A»): ha marcat dos gols davant del Tordera, fent una gran primera part. Jugador amb una gran progressió des de que va començar la temporada i que està aprofitant els entrenaments per aprendre i ser millor jugador.
BRIAN PENAS (Sènior «C»): tot i la derrota del seu equip, ha realitzat un gran treball de joc de pivot amb una gran assistència i un gol d’esquena d’autèntic golejador.

I aquesta setmana volem premiar i compartir el premi als dos entrenadors del Infantil, LLUIS MACIAS i POL PIÑOL. El seu equip porta tres jornades sense perdre i han tingut una gran evolució en el seu joc. La victòria d’aquest dissabte a Vic ho demostra i l’equip surt de la part baixa de la classificació. També volem premiar el gran treball que realitza Pol Piñol com a entrenador de porters base. Enhorabona!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: