Sènior “C” vs Atlètic Premià 1-5

WhatsApp Image 2018-01-23 at 22.32.25 (1)El Sènior  “C” entrenat per Edgar Boix no va poder aconseguir la primera victòria de lliga a casa davant del Atlètic Premià. De nou, la poca efectivitat a porteria contraria i les errades defensives dels jugadors groc i negres van ser definitius per veure una nova derrota. La primera part va acabar 0 a 3 dels visitants en una part on els nostres van tenir moltes ocasions per intentar marcar però les tres o quatre arribades del Premià van acabar en gol. A la segona part, amb un partit una mica més equilibrat els premianencs van marcar dos gols més i finalment, Alejandro va aconseguir el gol dels nostres per deixar un marcador de 1 a 5. La propera setmana, l’equip descansa en motiu de la jornada de recuperació.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: