Palafolls vs Juvenil «A» 1-1

WhatsApp Image 2018-01-23 at 22.32.25El Juvenil «A» no passa de l’empat a la pista del Palafolls i deixa escapar dos punts. L’equip es desplaçava a Palafolls després d’una setmana dura al jugar en 4 dies lliga i copa. Amb una plantilla curta i amb la baixa d’Elias per grip, es posaven les coses complicades però els nostres van demostrar ser un gran equip i van realitzar una molt bona primera part. Dominant el joc i tenint moltes ocasions. Es van avançar en el marcador amb gol de Adrià Dorca després d’una bona combinació amb Jordà. Amb el marcador a favor, Rangel es va plantar davant el porter i va picar la pilota que va tocar amb la mà fora de l’àrea el porter local. La pilota anava a porteria i sense cap defensor darrera, clara expulsió que només va quedar en groga per l’únic porter local. Minuts més tard, una falta a favor dels nostres va acabar en un xut de Vivas amb el porter batut que va tocar en línia de gol un defensor amb la mà, realitzant un clar penal que l’àrbitre no va veure. De nou un clar error arbitral que ens perjudicava però la sort no estava amb nosaltres. A partir d’aquest moment, l’equip es va anar una mica del partit i els de Palafolls van aprofitar per avançar línies per aconseguir l’empat.

Empat que va arribar a la segona part amb un fort xut de banda que va sorprendre en Pol a la porteria. A partir d’aquest moment, ocasions pels locals que agafaven l’esquena al nostre pivot i control de la pilota dels nostres que van tenir fins a dos pals per poder marcar el segon. Un altre vegada va ser un «quiero pero no puedo» i el partit va quedar en empat que sap a poc però que feia justícia en joc de la segona part, sense contar les errades arbitrals que van ser determinants en el resultat final.

Aquesta setmana, el juvenil descansa per preparar el primer partit de la segona volta que serà a la complicada pista del Olimpic Floresta. Amb aquest punt, l’equip avança una posició en la classificació i es col·loca quart de lliga i 5 punts del segon.

Aprofitem la crònica per felicitar al jugador del juvenil «A», Sergio Vivas, per la seva convocatòria amb el primer equip i debut a la Tercera Nacional. Enhorabona!!

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia, Elias Essaghir, Adrià Dorca(1), Sergio Vivas, Abel Rangel, Oriol Roy, Victor Jordà i José Guijarro.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: