Sènior «A» vs Estel Vallseca 2-1

FOTO EQUIPOBon partit dels dos equips on finalment s’ha imposat el SPALL CFS Ciutat de Mataró per 2-1. El matx que s’ha decidit amb els gols de la primera part ha estat vibrant i amb moltes ocasions per part dels 2 conjunts que ve els porters o la falta d’encert no s’ha vist reflectit al marcador. Javier Capilla ha fet els 2 gols pels groc i negres amb una finalització bastant semblant a tots dos gols posant la pilota al pal més llunyà a la sortida del porter.

El gol dels visitants que era el que primerament empatava el partit el feia Jordi Marty a la sortida d’un corner on res ha pogut fer Ivan Tejedor que a banda d’aquest gol a fet grans aturades igual que Eulogio Martinez que s’ha encarregat de mantenir a 0 la porteria a la segona part. A banda d’això la gran defensa dels nois de Joan Serra ha evitat que els visitants poguessin empatar el partit fins i tot amb el joc de porter jugador.

Bona victòria contra un rival directa a la classificació. Destacar també el debut a 3era Nacional de Sergio Vivas juvenil de primer any i que porta des d’aleví a l’entitat, tot un orgull pel club i un mirall per la base.

Pròxim partit a casa contra el líder de la categoria l’Isur la font màgica fs el diumenge a les 11:45.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: