Sant Joan Vilassar vs Cadet “A” 1-3

20180120_222844.jpgEl Cadet A tenia el passat dissabte el primer partit de l’any davant un rival directe el Sant Joan de Vilassar, i arribava amb bones notícies, com són la incorporació a l’equip d’Aksel, i la recuperació de Ferran i Raül. Tot i això, l’alegria no serà completa fins a recuperar als lesionats: Jan, Aleix, Bernat i Mario. Per aquest partit es comptava amb l’ajuda de Gorin, jugador del Cadet B que ja portava bons entrenaments amb els nostres.

Els nostres arribaven a la primera “final” dels tres partits que venen, molt motivats; desitjant començant a sumar per sortir de la zona de desens. I això es va notar amb la intensitat que van sortir a la pista. Ràpidament el domini del joc era groc i negre, però les ocasions de gol no arribaven. Tot i això, la possessió donava tranquil·litat als nostres que tocaven intentant crear ocasions de gol. A mitjans de la part els locals van començar a pressionar tímidament i la possessió ja no era tan clara però començaven aparèixer també espais a l’esquena. Un d’aquests espais el va aprofitar Gorin que debutava amb l’equip per fer el primer gol del partit i reflectir al marcador la superioritat mostrada. Els nostres van seguir gaudint de la possessió però no ocasions i quan ja semblava que marxaríem al descans amb avantatge un corner defensat amb poca intensitat va significar l’empat a 1.

Tot i la ràbia d’anar al descans amb un resultat injust, l’equip va sortir a la pista amb moltes ganes de guanyar el partit i va començar a arribar més, però el gol no va arribar de jugada, sinó d’una falta llançada magistralment per Oriol Campà, que es va colar per l’esquadra. Els minuts anaven passant i el Vilassar començava a dominar el partit, fruit de la necessitat de remuntar, però els nostres van saber jugar amb aquesta pressió, i ho van aprofitar per agafar els locals al contraatac. Així va ser com va marcar Gorin que després de marxar fàcilment del seu defensor va establir l’1-3 definitiu. Tot i això, el Vilassar no es va rendir i es va posar a jugar de 5, però sense sort. Abans que l’arbitra xiules el final del partit, hi va haver temps per veure una magnífica intervenció d’Ernest que va evitar un gol cantat en l’últim sospir del partit.

Victòria importantíssim pel nostre Cadet que abandona l’última plaça i que començ amb molt bon peu l’any. Pròxim partit el dimarts, contra el Futsal, un partit ajornat del passat mes de desembre, i on l’equip arriba amb molta moral per aconseguir la segona victòria consecutiva.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: