Dosrius vs Aleví “B” 6-2

IMG_1208Aquest dissabte, els nostres petits de l ‘Alevi B, van caure davant del líder, el Dosrius, per 6-2, el resultat però no reflecteix del tot el que es va viure al camp. Tot iniciar el partit guanyant amb un gran gol de Kevin, els groc i negres van veure com els locals remuntaven el partit abans d’acabar la primera part.

A la segona part una gran jugada dels mataronins acabava amb el gol de Pol que empatava el partit. A partir d’aquí els del Ciutat veien com tenien ocasions però no es materialitzaven amb gol, en canvi els de Dosrius aprofitaven les contres i el bon joc per anar marcant gols. Seguirem treballant per ser més forts però tot i comptar amb 3 benjamins i venir de jugar a escolars acabem la primera volta com a tercers i fent un molt bon futbol sala. A seguir creixent això només acaba de començar!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: