Cadet «B» vs Futsal Tordera 4-3

image1 (4)Bon partit del nostre Cadet «B» que va saber controlar el partit en tot moment però una petita relaxació al final del partit gairebé els fa perdre els 3 punts. Amb aquesta victòria,  es col·loca a només 4 punts de la zona d’ascens a la segona divisió, l’objectiu principal d’aquesta temporada.
La primera part va ser un domini clar dels nostres i des del principi van apretar al rival, que només aconseguia treure pilotes llargues sense gaire perill. La pressió més la circulació rapida de pilota feia que despleguessin el seu millor joc ofensiu de cara a porteria. Octavi feia al primer, en el minut 5, de nou, en una nova falta indirecta. Gorin, en el 12, en una GRAN jugada individual que va aconseguir marxar de 3 defensors, xutava fort des de fora l’àrea i feia el segon, tot un golàs. El Tordera feia el primer en el minut 17 en un contraatac però Erik feia al tercer en un contraatac de 2vs1, on només tenia que empenyar la pilota.
La segona part va ser una copia de la primera. Gorin en el 32, feia al quart. A partir d’aquí al Torndera va tenir fortuna en el segon gol, amb una errada defensiva i es va ficar en el partit en el 36, i en el 42 fent el tercer. Els nostres van saber desplegar al seu millor futbol amb possessions llargues i orgull i força per fer una defensa forta.
Amb aquesta victòria ja en son 3 de seguides d’aquest equip i gràcies al treball realitzat i als jugadors, el seu entrenador, Marc Bruguera Martinez, ha sigut elegit com a millor entrenador de la jornada del club junt amb el seu jugador Gorin per la gran actuació, que no es la primera que fa.
Felicitats a tots dos! Ara a seguir treballant!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: