Aleví “A” vs EFS Palafolls 4-1

image1 (5)Els mataronins rebien la visita del Palafolls, un equip amb problemes aquestes últimes jornades però que segueix apretant les primeres places de la classificació. Els nostres, amb la baixa de Marc, van sortir molt forts, a pressionar ben amunt ja que està funcionant en aquests últims partits i en una de les pressions Roger, que està fent uns partits molt bons, va posar el primer al marcador. A partir d’aquí els nostres començarien a jugar més tranquil i no trigaria en arribar el segon obra de Toni, que pocs minuts més tard faria una gran jugada amb Pau servint en safata el gol de l’ala mataronina. Abans del descans els visitants farien el 3-1, un gol que va deixar els nostres parats ja que la pilota havia sortit fora de banda i no van reaccionar.

La segona part seria dominada pels mataronins que només van poder augmentar el marcador amb el segon gol de Toni. Els pals i les aturades del porter visitant no van permetre veure més gols. Marcador final de 4-1 amb una gran superioritat local que ens manté en segona posició en acabar la primera volta.

Els nostres lluitaran tots els partits que queden i seguiran mirant amunt. Tornant de la setmana de descans els nostres jugaran contra el Tordera, un dels equips que va aconseguir treure els tres punts als mataronins.

Van jugar: Gerard; Martí, Adrián, Pau (1), Amai, Albert, Roger (1) i Toni (2).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: