AE Montmeló vs Femení 5-4

IMG-5683Partit molt complicat per les nostres noies que va tenir dos cares. Una primera part molt decantada per l’equip local però una segona part on les noies de Mataró van fer tot el possible per emportar-se’n algun punt de Montmeló, sense fortuna.

El partit no va poder començar pitjor, ja que abans de complir el primer minut de joc, l’equip local amb un fort xut va fer el primer. Les noies no van sortir molt concentrades i això es va notar però mica en mica anaven reaccionant i la pilota va arribar a Ainoa que amb una bona jugada individual va fer l’empat. Però ràpidament i amb moltes errades i molta precipitació, l’equip local va marxar al descans 3-1

La segona part com la primera, va començar encaixant un altre gol però un minut mes tard i un altre vegada Ainoa, va fer el 4-2. L’equip va començar a avançar línies i novament en una nova errada van fer el cinquè gol però com en el gol anterior, novament vam retallar distàncies mitjaçant Marta Muñoz que va rebre una pilota de Yasmin. L’últim gol va arribar al darrer minut, quan les mataronines estaven fent joc de 5, en una circulació rapida de pilota, Marta Carrasco va ser l’encarregada de fer el 5-4 final.

Finalitza la primera volta  amb una sensació agredolça ja que per joc  mereixem mes punts. En aquesta segona volta, si continuem a la mateixa línia els trobarem. El pròxim partit el disputarem el dia 3 de febrer a la pista del Vidreres.

Van jugar: Monica Franco, Gloria Hidalgo, Yasmin Gascon, Marta Carrasco, Ainoa Montoya, Ariadna Imbernon, Imane Bougataya, Marta Muñoz i Georgina Carpi.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: