Cinc Ideal Autodara Jornada 13

Cinc Ideal Jornada 13Bona jornada pels nostres equips. Els jugadors més destacats aquesta jornada son:

  • Eulogio Ezequiel Martínez “Eulo” (Sènior “A”): el porter del primer equip que va arribar ja començada la temporada, ha estat una peça clau en la victòria d’aquest matí davant l’Estel Vallseca amb una gran segona part realitzant aturades de gran mèrit.
  • Guim Martínez (Infantil): el tanca del Infantil, que està realitzant un gran inici de temporada, va ser un dels jugadors més destacats en la victòria a domicili del seu equip en Sant Joan de Vilassar. Va marcar el cinquè i definitiu gol i va tancar molt be la defensa del seu equip
  • Marta Carrasco (Femení): partit molt complet de la jugadora del Femení. Va marcar un gol i va ajudar realitzant un gran joc amb les seves companyes, encara que no van poder aconseguir guanyar a Montmeló.
  • Javier Capilla (Sènior “A”): segona nominació del jugador del primer equip en poques setmanes. La seva actuació d’aquesta jornada contra el Estel Vallseca, ha estat clau per aconseguir la victòria, amb dos gols amb una gran definició i grans assistències als seus companys. Després d’un inici de lliga una mica irregular, tornem a veure el gran capi que ens tenia acostumats.
  • José Gregorio Rodríguez “Gorin” (Cadet “B”): tremenda progressió del jugador del cadet “B” que ha fet un cap de setmana enorme. Dissabte va jugar amb el Cadet “A” marcant dos gols en una victòria molt important contra el Sant Joan Vilassar i avui diumenge, ha tornat a marcar dos gols amb el seu equip contra el Tordera aconseguint la tercera victòria consecutiva del seu equip. Un dels seus gols d’avui, d’una gran jugada individual, tot un golàs. Molt futur en el club per aquest jugador.

I aquesta jornada, el entrenador que es mereix estar en el cinc ideal es:

  • Marc Bruguera (Cadet “B”): el seu equip aconsegueix tres victòries consecutives en lliga i fa una salt a la classificació, setè de lliga i a tant sols 4 punts de les posicions d’ascens a segona divisió cadet. Això es possible al gran treball aconseguit amb els seus jugadors que estan realitzant una progressió molt forta.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: