El Juvenil “A” i l’Aleví “A” classificats per la tercera ronda de Copa Catalunya

WhatsApp Image 2018-01-19 at 13.45.37Durant aquesta setmana s’han tornat a disputar partits de copa corresponents a la segona ronda. El dimarts va ser torn per l’Aleví “B” d’en Joan Serra que juga a Tercera i que jugava la seva eliminatòria contra el EFS Palafolls de Segona Divisió. Després d’anar guanyant a la primera part per 3 a 0, realitzant un gran joc, va veure com els de Palafolls remuntaven a la segona fins empatar a 4 gols. En els minuts finals, van aconseguir el cinquè que els deixava fora de la copa en un autèntic partidàs.

Posteriorment, es jugava la eliminatòria del Juvenil “A” d’en Carlos Camacho contra el Sant Joan de Vilassar. Dos equips que donava la casualitat que venien de disputar un partit de lliga el dissabte anterior i que es va portar el nostre juvenil per un ajustat 3 a 2.  Els vilassarencs venien amb ganes de revenja però es van trobar un juvenil molt sòlid amb una gran defensa i que anava ja guanyant 3 a 0 en la primera part. Tot i la baixa d’Elias, un dels jugadors més desequilibrant, l’equip va demostrar que està en un gran moment de forma i va guanyar l’eliminatòria per un clar 4 a 1.  Amb aquesta victòria l’equip es classifica a la tercera ronda os en veuran les cares de nou a casa amb el Futsal Mataró “B” de la seva lliga de primera.

I finalment, dijous es va disputar l’eliminatòria entre l’Aleví “A” d’en Pol Roy i el Sant Joan Vilassar “B”. Dos equips que també es coneixen de lliga. El partit va ser plàcid pels nostres alevins que van guanyar per un contundent 5 a 0 que els classifica a la següent ronda, que disputarà contra el Futsal Mataró de Primera Divisió al Pavelló Eusebi Millán.

Per últim, recordar que a part dels dos equips que continuen en copa: Juvenil “A” i l’Aleví “A”, l’altre equip que comença la seva trajectòria en copa es el primer equip que jugarà en tercera ronda a la pista del ACE Riudellots en un molt complicat desplaçament. Tots els partits es disputaran abans del 11 de febrer. Desitgem tota la sort als nostres equips!!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: