Riudellots vs Aleví “A” 2-5

image1 (3).jpegEl nostre aleví “A” aquest cap de setmana tenia una de les visites més complicades del campionat a la difícil pista del Riudellots. Els mataronins sabien que havien de posar a la pràctica tot el que havien treballat durant la setmana si volien treure un resultat positiu i així ho van fer.  Ben aviat Pau feia el primer després de finalitzar una jugada d’estratègia però els locals acabarien empatant el partit. Quan semblava que el resultat ja no es mouria en aquesta primera part, Roger va posar l’1-2 al marcador després d’aprofitar una altre jugada d’estratègia.

Els nostres sabien que la intensitat no podia disminuir ja que els locals sortirien molt forts i, només començar la segona part van col•locar el 2-2 al marcador amb la defensa mataronina dormida. A partir d’aquí el partit es va tornar molt dur, amb dos equips forts sobre la pista però que s’acabaria decantant pels visitants gràcies a la feina realitzada aquesta setmana. Primer Amai en finalitzar una bona acció individual i després Albert en dues bones ocasions, deixaven un marcador molt i molt bo pels nostres que el mantindrien fins al final.

Partit molt treballat que ens col·loca en segona posició de la classificació a cinc punts del primer classificat. Una lliga que està molt competida però que els nostres seguiran lluitant tots els partits.

El proper diumenge els nostres tenen una nova final a casa, aquest cop contra el Palafolls. Abans, però, disputaran aquest dijous partit de Copa Catalunya contra el Sant Joan de Vilassar “B”.

Van jugar: Gerard; Adrián, Martí, Pau (1), Marc, Amai (1), Albert (2), Roger (1) i Toni.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: