Infantil vs Futsal Mataró “B” 3-3

WhatsApp Image 2018-01-15 at 23.14.26 (1)Empat injust dels jugadors dirigits per Lluís i Pol en el derbi contra el Futsal Mataró amb el resultat de 3-3 final. L’equip va sortir molt concentrat i amb ganes de guanyar el partit, i ràpidament Adrià Gonzalez va posar l’1-0 al marcador. El partit continuava i els nostres jugadors cada cop es notaven millor a la pista, on van començar a entendre com pressionar a ¾ de pista amb la posició que sortien els visitants. 10 minuts més tard, Adri de nou posava el 2-0 al marcador, i així s’arribava al descans.

La segona part l’equip no va sortir igual i l’equip visitant va fer el 2-1 al marcador, pocs minuts més tard, Adane amb un fort xut posava el 3-1 al partit. A partir d’aquí moltes ocasions dels nostres jugadors però que no vam saber definir, per part visitant els següents gols van arribar a prop del final del partit molt semblants, fent dues vaselines de molta qualitat per sobre de Cristian. L’equip no va abaixar els braços i va anar en cerca de la victòria fins al final però el resultat no es va moure més al pavelló Eusebi Millan.

Bona imatge dels jugadors i a preparar-se per la pròxima setmana per intentar sumar 3 punts a la pista del Sant Joan de Vilassar, cuer de la lliga.

1, 2, 3 Mataró!

Van jugar: Cristian, Àlex O, Guim, Adane, Carlos, Guillem, Adri C, Arnau, Adria G, Tabaré i Adam

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: