Grups Arrahona vs Sènior «A» 8-5

Partit amb dues cares del Spall CFS Ciutat de Mataró, primera part molt bona dels groc i negres que tot i errors en els gols encaixats és dominador de la part i acaba guanyant-la 2-3 davant d’un gran equip com l’Arrahona. Els primers a avançar-se en el marcador van ser els de Sabadell aprofitant una errada dels mataronins i marcant quasi a porta buida. Ràpidament però en una sacada de banda directa de GigiLluís feia l’empat i 2 minuts després Chus feia l’1-2 en empalar una forta volea des de fora de l’àrea en un rebot. Ocasions dels 2 equips amb un Mataró que es defensava amb ungles i dents però en el minut 13 eren els Sabadellencs els que empataven el partit. 2 minuts després Abdel en jugada personal i xut creuat marcava el 2-3 pels nois de Joan Serra que marxaven a la mitja part amb el resultat a favor.

A la segona i després d’uns minuts, les errades i el cansament junt amb un bon joc del rival van passar factura als groc i negres que van veure com Arrahona empatava i s’avançava en el marcador fins al 8-3 i finalment Chus i Lluís maquillaven el resultat amb el 8-5 final.

Proper parit i últim de la primera volta el diumenger 21 a les 11:45 al pavelló Eusebi Millan.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: