Femení vs Sant Cugat 0-4

WhatsApp Image 2018-01-15 at 23.14.27Derrota de les noies del club davant del Sant Cugat per 0-4 al marcador. El partit va començar amb les noies de Lluís i Andrés a mitja pista buscant el contraatac i un bon Sant Cugat movent la pilota de costat a costat buscant l’espai per fer mal a les mataronines. En atac fèiem jugades molt ràpides i finalitzacions amb xuts d’Ainoa i Geo però sense posar en dificultats a la portera visitant. Els gols van venir per part de les noies de Sant Cugat en dos errors defensius i així vam arribar al descans.

Les noies a la segona part van sortir més ficades al partit i van començar a tenir ocasions molt clares de posar l’1 a 2 al partit i així tenir opcions de puntuar però després d’errar les ocasions i quan estaven més a dalt va venir el 0-3 que va deixar a les noies tocades. Igualment aquest equip mai abaixa els braços i van lluitar fins al final però la pilota no volia entrar, i en una de les últimes jugades del partit van fer el 0-4 final.

Derrota de les que fa mal però que haver d’aixecar-nos que el pròxim dissabte tenim un difícil partit contra l’AE Montmeló, som-hi noies!

1, 2, 3 Mataró!

Van jugar: Mireia, Glòria, Helena, Georgina, Marta C, Cris, Yasmin, Marta M, Ainoa i Miriam.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: