Aleví «B» vs Sant Joan Vilassar «C» 4-1

WhatsApp Image 2018-01-15 at 23.14.26Bon partit dels nostres petits contra un bon rival que no ha posat les coses gens fàcils. Els groc i negres que tenien la baixa de Alon van començar el partit un pèl adormits però van anar de menys a més. El primer a avançar-se, va ser l’equip rival, però Oriol Olivares, empatava el partit de fort xut exterior. Ocasions dels dos equips però els porters molt actius avui evitaven els gols fins que Kevin Escobar feia el 2-1 amb el que acabaria la primera part.

A la segona mateixa tònica que la primera un bon rival que posava les coses difícils però amb un Ciutat cada cop més sòlid, Pol Pujadas feia el 3-1 després d’una bona jugada col·lectiva i Iker Gonzalez feia el 4-1 final.

Pròxim partit contra el líder on els nostres poden escurçar els 3 punts que els separen del primer lloc. Seguim lluitant, seguim aprenent. Gràcies a la grada per animar SOM UN!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: