Juvenil «A» vs Sant Joan Vilassar 3-2

Sin títuloEl Juvenil «A» disputava aquest dissabte, el primer partit del 2018 amb una gran victòria davant del Sant Joan de Vilassar. S’enfrontaven dos dels millors equips de la categoria i el partit no va decebre a ningú. Es va veure un gran partit amb molt de ritme i un gran futbol sala per part dels dos equips.

L’equip entrenat per Carlos Camacho i Adrián Bazaga, arribava al partit amb la coneguda baixa d’en Guillem Roig que ja està realitzant la seva recuperació després de passar per l’operació i amb Adrià Dorca amb molèsties musculars. Fet que va fer decidir a Carlos de convocar per primera vegada aquesta temporada al jugador del cadet «A», Alejandro, que va tenir minuts per demostrar que té moltes condicions per ser un gran jugador i tenir més oportunitat de continuar jugant amb el juvenil.

Els del Ciutat es van avançar en el marcador amb un gran gol de jugada col·lectiva on van tocar tots els jugadors sortint de pressió i acabant amb un paral·lela de Rangel per a Dorca i que va assistir al segon pal a Oriol Roy. Tot seguit, es van canviar els papers i Oriol Roy va assistir a Dorca que va ser caçat pel porter visitant provocant un penal que va transformar, Abel Rangel. Els de Vilassar van empatar el partit amb dos gols, el primer de bona combinació per banda i en el segon en una jugada de corner. El partit estava molt disputat i va aparèixer de nou Oriol Roy per marcar el tercer dels groc i negres. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part no es van veure gols però es va poder veure un partit amb molt control de pilota per part dels mataronins i amb una gran pressió per part dels vilassarencs. També es va tornar a veure una exhibició amb la pilota de Elias Essaghir que va fer un gran partit. Tots dos equips van tenir gran ocasions per marcar però es van topar amb els porters que van tenir una gran actuació. Els visitants van jugar els últims cinc minuts amb porter jugador però sense encert. Va estar més a prop el quart dels mataronins que l’empat.

Bona victòria dels groc i negres que es mantenen a la part alta de la classificació de primera i amb moltes ganes de continuar fent un gran any. Aquest proper dimarts, disputen de nou un partit contra el Sant Joan Vilassar, però aquesta vegada en la 2a Ronda de la Copa Catalunya. El partit es jugarà dimarts a les 20:30 al Pavelló Eusebi Millán.

Van jugar: Pol Piñol, Andrés Garcia, Elias Essaghir, Oriol Roy(2), Victor Jordà, Abel Rangel(1), Sergio Vivas, Adrià Dorca, José Guijarro i Alejandro.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: