Cinc Ideal Autodara Jornada 12

Cinc Ideal Jornada 12El primer cinc ideal del 2018 està format per:

  • Yeray Pelaez (Aleví «B»): el petit porter de l’Aleví entrenat per Joan Serra, ha fet un partit molt complet aquest matí contra el Sant Joan Vilassar amb moltes aturades de mèrit i sense encaixar cap gol. Porter que està tenint una gran progressió i que s’esforça cada entrenament.
  • Mirea Saavedra (Femení): segona nominació de la portera del Femení que ha fet un partidàs contra el Sant Cugat. Tot i perdre el seu equip, ha mantingut a l’equip durant tot el partit amb les seves gran aturades.
  • Adrián Galeano (Aleví «A»): el jugador de l’Aleví entrenat per Pol Roy, ha realitzat un gran partit en defensa, tancant molt be el seu equip i tallant moltes pilotes, en la victòria del seu equip a Riudellots.
  • Oriol Roy (Juvenil «A»): el jove jugador juvenil va realitzar dissabte un partit molt complet en la victòria del seu equip contra el Sant Joan Vilassar. Va fer una gran tasca col·lectiva i va marcar dos gols. Juvenil de primer any amb una gran progressió i molt de futur.
  • Jose Gregorio Rodriguez «Gorin» (Cadet «B»): partit impecable, en atac i defensa. El jove jugador del Cadet «B»manté una gran joc tota la temporada i es pichichi de l’equip amb 14 gols. Avui ha ajudat a l’equip, amb esforç i entrega. Gran futur

I el primer nominat com a entrenador de la jornada es:

  • Pol Roy (Aleví «A»): el seu equip guanya en Riudellots i es col·loca segon en lliga amb moltes opcions de poder aconseguir l’ascens a primera. Gran tasca d’en Pol amb aquests petits jugadors que seran el futur del club.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: