Carta agraïment Gerard Morillas

GERARD MORILLASEns ha arribat aquesta carta d’en Gerard Morillas, porter de l’Aleví «A»:

«Aquest any passat ha sigut un bon any per mi esportivament parlant, he estat seleccionat per representar el Maresme als campionats Comarcals, tot i que no vam guanyar, si que ho varem fer al torneig internacional de Sant Cugat ha sigut una molt bona experiència, on he conegut a molts companys. Estic molt content d’haver representant el meu club C.F.S Ciutat de Mataró, i haver fet un bon paper, per això vull donar les gracies al club, per confiar en mi, al meu entrenador Pol Roy, per creure en mi com a porter; però sobretot al meu Porter preferit del club i gran entrenador que m’ensenya contínuament con ser cada dia un millor Porter. Gràcies POL PINYOL»

Gerard Morillas

WhatsApp Image 2018-01-09 at 20.04.09

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: