Sortida al Palau Blaugrana

WhatsApp Image 2018-01-03 at 10.52.10.jpegAquest matí, els jugadors del Campus de Tecnificació de Nadal acompanyats dels entrenadors del campus, el coordinador del club i altres entrenador, han assistit a una jornada de portes obertes del del primer equip del Barcelona Lassa al Palau Blaugrana.

Durant les portes obertes, els jugadors del Barça han realitzat diferents activitats per animar als espectadors: concurs de tocs, de punteria i una tanda de penals. Fins i tot, un concurs de ball!!! Els nostres nens del campus s’ho han passat molt be i han rebut una bandera del Barça a l’entrada i alguns han tingut la sort d’agafar alguna samarreta llençada pels jugadors del Barça. El nostre entrenador del campus, Pol Aledo, ha agafat una pilota que es sortejarà l’últim dia del campus.

I per finalitzar, els jugadors han tingut temps de signar als nostres jugadors del campus i fer alguna foto amb ells. Tot un detall i que diu molt de lo gran que es aquest esport. Molt proper als seus seguidors. Gràcies FC Barcelona!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: