Resum de la primera setmana del Campus de Tecnificació de Nadal

WhatsApp Image 2017-12-29 at 19.51.14Finalitza els primers tres dies del Campus de Tecnificació de Nadal amb moltes experiències, moments viscuts i sobretot molts conceptes apressos per part dels assistents. En aquesta primera setmana de desembre, han participat un total de 16 jugadors dirigits per en Carlos Camacho, entrenador del Juvenil i en Pol Aledo, jugador del primer equip. Durant aquests dies, han realitzat exercicis de tecnificació basats en gestos tècnics del futbol sala com va ser el primer dia els controls, amb la planta, interior, exterior i orientat. El segon dia es va treballar les paral·leles i les parets, moviments bàsics per jugar amb el company i durant el dia d’avui s’ha treballat el xut a porteria com a concepte de finalització de la jugada. També han tingut temps de fer diferents campionats, concurs de toques, concurs de punteria a porteria i fins i tot un 3 en raia molt divertit. Us deixem un petit recull de fotografies d’aquests primers tres dies.

Per la propera setmana de gener, es continuaran treballant els gestos tècnics del futbol sala i es realitzarà una sortida a veure un entrenament del primer equip del Barcelona Lassa. Que tingueu una bona entrada d’any i ens veiem el 2 de gener.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: