El Cadet «A» perd a Badalona

20171223_114357El Cadet A del Ciutat arribava a l’últim partit de lliga amb les pitjors condicions de la temporada pel que fa a la classificació i sobretot a les baixes. A les ja conegudes de Raül, Bernat, Jan i Ferran es va unir la de Mario que recentment va ser operat de l’apèndix i al que volem desitjar una bona i ràpida recuperació. Comentar que aquest cop es visitava la pista del 5è classificat, lris.
Així doncs al partit s’arribava amb dos canvis, però amb la mentalitat d’anar a endur-se algun punt que tant urgeix. El partit va començar amb l’Iris pressionant i tenint les primeres ocasions de gol. Tot i això eren de poc perill i els nostres van començar a saber sortir de la pressió i a començar a dominar una mica el joc. Quan millor estaven els nostres una pilota no refusada la van aprofitar els locals per fer l’1 a 0- Tot seguit una pilota que havia sortit però no es va apreciar va ser el precedent d’una jugada de contraatac pels locals amb el que van fer el 2-0. Aquests gols van deixar tocat una mica als nostres que tot i el bon joc que estaven fent només veien com el rival es distanciava en el marcador. Abans de xiular el final del partit l’Iris va anotar el 3-0 en una contra de manual.
A la represa els nostres van recarregar ànims i energies, i va sortir a intentar marcar. Amb el joc de 5 es van tenir bones oportunitats i les combinacions que feien eren de qualitat. Tot i això la pilota no va voler entrar i el risc que s’assumia era evident. Els locals pel seu cantó generaven molt perill mitjançant les contres del seu dorsal 7, i així van arribar els dos gols amb els quals es va tancar el marcador. Abans però els nostres no van parar de lluitar per estrenar la portaria però un dia més no van tenir gaire sort. Així doncs amb un trist 5-0 es va finalitzar l’any.
Resultat dur pel vist a la pista, però mig satisfets per la millora en el joc, i contents perquè acaba un any gris sobretot per les lesions, on esperem recuperar efectius de cara a la tornada a la competició. Gràcies a les famílies per sempre ser allà! 1,2,3 Mataró!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: