El Cadet «B» cau derrotat a casa davant Blanesport en l’últim partit de l’any

Dura derrota del Cadet «B» contra el tercer classificat a la lliga. Aquest cop, no vam veure al cadet «B» que ens te acostumat encara que no se’ls pot retreure absolutament res perquè va ser un partit dolent. Als nostres no els hi sortia res, no aconseguien mantenir la possessió de la pilota que es un aspecte clau en aquest equip ja que cometia errades. No tot va ser dolent ja que de cara a porta, es va xutar mes que altres cops però van trobar amb un gran porter que ho aturava gaire be tot.

Una primer part amb oportunitats pels dos equips. El rival va aprofitar una errada defensiva per marcar el primer i fins el minut 20 no feien el segon. Durant aquest interval de temps els dos equips tenien opcions però amb un joc no gaire atractiu.

Al vestuari es van corregir alguns errors i només començar la segona part van aconseguir escurçar distàncies amb un gol d’Octavi però en la següent jugada, el Blanesport feia el tercer. El cadet seguia apretant i aconseguia el segon, mitjançant Gorin i minuts mes tard van poder empatar el partit però la pilota no va entrar i en el contraatac el blanes feia el quart i minuts mes tard el cinquè. Es va demanar temps mort, i van sortir ja a l’atac total. Van tenir ocasions encara que no aconseguien tenir la possessió de la pilota i en el 46 el blanes feia el sisè. Aitor feia el tercer gol en un contraatac a falta de 2 minuts per acabar el partit.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: