Victòria contundent del Aleví “A” en el derbi mataroní

image1Aquest dissabte no només hi havia el Clàssic, a Mataró hi havia un derbi entre el Ciutat de Mataró “A” i el Futsal Mataró “B”. Tot i la diferència que els separa a la classificació els nostres sabien que no podien fiar-se en cap moment. Una bona sortida pressionant fort la pilota i aprofitant els atacs van ocasionar moltes ocasions pels nostres que van meravellar a l’afició amb un joc de pilota molt ràpid que deixava al Futsal sense opcions. Amb un 5-0 marxaven al descans amb gols d’Albert en dues ocasions, Pau, Toni i Marc.

A la segona part no baixarien i seguirien apretant i tancant la sortida dels visitants. Toni i Amai ben aviat augmentarien una mica més l’avantatge al marcador. Una bona jugada col•lectiva on van participar tots els jugadors acabaria amb el primer gol d’Adrián, un gol merescut i que des d’aquí volem felicitar pel seu esforç durant tot aquest temps. Encara hi hauria temps pel gol de l’honor dels visitants i els dos últims gols de Marc i Martí per tancar el marcador i d’aquesta manera deixar l’11-1 final.

Bon partit dels nostres que acaben tercers en aquest primer tram tot i que ara venen dos partits complicats per acabar la primera volta.

Van jugar: Gerard; Martí (1), Adrián (1), Pau (1), Amai (1), Albert (2), Toni (2) i Marc (3).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s