Victòria a casa del Sènior “B” davant Sant Julià de Vilatorta per 4 a 2

Gran partit del nostre sènior “B” que va guanyar aquest dissabte a un rival directe a la lliga per 4-2. Els groc i negres van sortir amb molta intensitat però tot i tenir forces ocasions per avançar-se al marcador van veure com els visitants eren els que marcaven primer després d’un rebot.

A la segona part, Pol Roy empatava el partit i Jordi Bilbeny que va fer un gran partit posava per davant els mataronins. Roy faria el seu segon gol faltant 12 minuts per acabar la segona posant el 3-1 al marcador. Els del Ciutat defensaven bé però en una jugada desafortunada els visitants escurçarien diferències posant els nervis al cos dels nostres que es van saber serena i van fer el 4-2 final a peus de Joel. Bueon partit per tancar l’any. Som un!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: