Spall-Ciutat Mataró guanya el derbi maresmenc davant Cover Premià de Mar per 7 a 2

WhatsApp Image 2017-12-23 at 20.30.40Bon partit dels Mataronins en el derbi maresmenc contra el Cover Premia de Mar a qui han superat per un clar 7-2.

A la primera part, tot i disposar de les millors ocasions fent jugades de gran nivell i d’avançar-se en el marcador mitjançant un gol de Pol Aledo, els groc i negres han vist com un Premià de Mar molt vertical capgirava el marcador anotant dos gols, un als 9 minuts i l’altre quan faltaven 2 minuts per finalitzar la primera part. Moment en el qual l’entrenador Joan Serra ha demanat temps mort per esperonar els seus jugadors. Sembla que la cosa ha tingut efecte perquè a la represa dos gols de Javier Capilla en 2 minuts han capgirat de nou el marcador i amb el 3-2 s’ha acabat la primera part.

A la represa, el conjunt mataroní ha desplegat un gran joc i al cap de 5 minuts a fet el 4-2 obra de nou de Javier Capilla que firmava el seu hat-trick. Els del Spall Ciutat de Mataró seguien fent un gran futbol sala i els premianencs sortien de 5 per intentar reduir diferencies però 2 gols d’Abdel ampliaven més la distancia i quan faltaven 30 segons Gigi donava la passada a Chus perquè fes el 7-2 final.

Gran partit per finalitzar el 2017 i esperem seguir amb aquesta ratxa de joc el 2018. Bones Festes!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: