Nou empat del Juvenil «A» a domicili en Lloret

Sin títuloEl Juvenil «A» sembla estar abonat a l’empat aquesta temporada. Aquest passat dissabte van tornar a empatar a la pista del Lloret a tres gols en un partit que van merèixer guanyar per claredat. La primera part va tenir poc control per part dels dos equips però la iniciativa era dels groc i negres que no van tardar a marcar el primer en una contra que va finalitzar en Sergio Vivas. Lloret amb un joc molt vertical i jugadors bons individualment, van empatar d’un fort xut que va sorprendre a Pol però novament es van avançar els nostres mitjançant Elias Essaghir i novament va empatar el Lloret al aprofitar una contra després d’un córner dels nostres. Sergio Vivas va marcar el tercer d’un altre contra però abans d’arribar el descans i amb un gran despite defensiu, Lloret va tornar a empatar el partit. L’equip estava sent massa tous defensivament en aquesta primera part i això després ho va pagar al final del partit perquè la segona part va ser totalment dels nostres que van tenir moltes ocasions per emportar-se el partit però el porter local va tenir una destacada actuació. Lloret no va arribar casi a porteria i els nostres veien com passava el temps i no entrava la pilota. A un segon de xiular el final del partit, Sergio Vivas va tenir la última al segon pal però aquesta vegada no va poder ser.

Empat que deixa a l’equip una mica tocat perquè clarament es mereixia molt més i veu com deixa escapar punts importants. Si es vol estar a la part alta de la classificació no es poden deixar escapar punts com aquest però s’ha de continuar treballant perquè la temporada es molt llarga i ara ens arriba un mes de gener molt dur. Amb partits de lliga i copa catalunya.

L’equip tècnic del Juvenil «A» us desitja que passeu unes bones festes i que tinguem un 2018 amb molts èxits esportius i poder tornar a veure en les pistes en Guillem que ja ha estat operat i ara comença la seva recuperació i que el trobem a faltar. Ànims Guillem!!

Van jugar: Pol Piñol, Elias Essaghir(1), Oriol Roy, Victor Jordà, Abel Rangel, Sergio Vivas(2), José Guijarro i Adrià Dorca.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: