El Femení empata a Sabadell

IMG-5010Partit molt complicat a la pista de l’Escola Pia Sabdell però que en el qual vam aconseguir emportar-nos un punt. El partit va ser molt intens i van haver moltes oportunitats però de la forma més desafortunada va arribar el primer gol de l’equip local quan en un servei de banda, la nostra jugadora no es va entendre amb la portera que va aprofitar la pivot local per donar-li el gol a la seva companya que des del segon pal va transformar el gol. A partir d’aquí les nostres noies van pujar una marxa més i en un bon contraatac portat a la perfecció per Imane, va fer una passada a Ainoa, que xutant des de terra va fer l’empat més que just. Instants més tard, en un servei de banda, va rebre Míriam la pilota i amb un bon xut va fer el segon per les mataronines, i així vam arribar al descans. A la represa, l’equip local va portar tot el perill però l’oportunitat més clara la va tenir Marta que no va aconseguir contactar amb la pilota a segon pal una bona jugada creada per Ari. L’equip local va anar per l’empat, i en la jugada més desafortunada, l’àrbitre va xiular un penal per unes mans. La jugadora local no va fallar. A partir d’aquest gol, les nostres jugadores van patir moltíssim però el partit va acabar en aquest resultat. Des de la plantilla i entrenadors del femení, volem desitjar-vos unes bones festes i ens veiem en el primer partit de l’any a l’Eusebi Millan contra el Sant Cugat. 1,2,3 Mataró!

Van jugar: Mireia, Gloria, Helena, Miriam, Ari, Cris, Marta C, Imane, Ainoa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: