Cinc Ideal Autodara Jornada 11

Cinc Ideal Jornada 11I ja tenim l’últim cinc ideal de l’any 2017, el corresponent a la jornada 11 que s’ha jugat el passat cap de setmana del 23-24 de desembre a vigílies de les festes de Nadal. Aquest cinc està format per:

  • Antonio Chico (Juvenil “B”): segona nominació del porter del Juvenil “B” que té una bona progressió en la temporada. Aquesta nominació es per la bona actuació del passat dissabte davant el Santvicentí. Amb les seves intervencions va deixar viu el partit però finalment no es va poder guanyar.
  • Pol Pujades (Aleví “B”): ja es habitual que hagin jugadors alevins el cinc ideal perquè estan fent una gran temporada. En Pol, que recordem que es benjamí però juga amb el Aleví “B”, aconsegueix també la seva segona nominació degut al partidàs que va fer a la pista del Racing Pineda de Mar, amb grans accions defensives pel seu equip i marcant un hat-trick.
  • Javier Capilla (Sènior “A”): nominació més que merescuda d’un dels capitans del primer equip que va fer un partit molt complet en la victòria a casa davant el Premià de Mar. Autor de tres gols i va ser qui va obrir la porta a la remuntada del nostre equip en el derbi maresmenc.
  • Jordi Bilbeny (Sènior “B”): el capità del Sènior “B” va fer un gran partit davant el Sant Julià de Vilatorta, autor d’un gol i una assistència i realitzant un partit molt complet.
  • Toni Rodriguez (Aleví “A”): segona nominació en poques jornades del petit jugador del Aleví “A”. Juga i fa jugar al seu equip que va guanyar al Futsal Mataró “B” amb un contundent marcador. Autor de dos gols i un total de 5 assistències de gol als seus companys. Sense dubtes, s’està convertint en el millor jugador del club en les últimes jornades.

I aquesta setmana, l’entrenador del cinc ideal es per:

  • Joan Serra: aconsegueix la victòria del primer equip, després de una mala ratxa, torna guanyar amb l’Aleví “B” i el col·loca tercer de lliga i aquesta setmana, dirigeix al Sènior “B” en la seva victòria a casa davant el Sant Julià de Vilatorta perquè Nerea va arribar tard al partit degut que tenia un altre partit. Segona i merescuda nominació d’en Joan, que fa una gran tasca esportiva al club.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: