Arrels vs Sènior «A» 4-2

Tot i portar tot el pes del partit i jugar a un molt bon nivell, els groc i negres van veure com els barcelonins s’emportaven el partit disputat aquest diumenge a Bon Pastor per 4-2. Primera part igualada al marcador que va quedar 0-0 però de clar domini mataroní que tot i tenir les millors ocasions no va poder finalitzar-les.

A la segona part, els del Ciutat seguien portant el pes del partit però era l’Arrels que aprofitava les ocasions per avançar-se al marcador. El 1-0 no es va moure fins a faltar 8 minuts on va passar de tot i del que és millor no opinar, 3 gols més de l’Arrels per 2 del Ciutat fets per Abdel i Pol deixarien un 4-2 al marcador i un mal regust de boca als del Spall CFS Ciutat de Mataró que ara mateix veuen com tot el que donen al futbol sala no se’ls i és retornat però aquest esport és així i segur que els hi acabarà tornant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: