L’Escoleta juga el seu primer partit al Eusebi Millán

 

WhatsApp Image 2017-12-16 at 17.48.05La nostra Escoleta va disputar aquest passat dissabte el seu segon partit amistòs de la temporada. Aquesta vegada tocava debutar al nostre pavelló amb la grada plena per animar als més menuts del club. El rival, l’Escola La Llàntia, equip que gestiona l’Associació Enlleura’t i que entrena Marc Vilà, que ha vingut a jugar amb els més menuts de l’escola amb jugadors de cinc anys.

El partit no ha decebut a ningú, s’ha vist un atac i gol en tot moment en el partit amb grans moments de qualitat per part de molts jugadors i fins i tot, moments memorables dels porters, sobretot del nostre petit porter, Matias que ha tingut uns minuts amb molt bones aturades. L’equip entrenat per la Gloria i avui ajudat per en Lluís, ha guanyat el partit per 8 a 7 però el resultat avui era lo menys.

Els més petits del club i les seves famílies, i tot l’equip tècnic va gaudir del partit i esperem que es repeteixi durant el proper any 2018 perquè aquestes nens tenen molt de futur i esperem que sigui el futur benjamí del club cara la propera temporada.

https://vimeo.com/247705206

https://vimeo.com/247705455

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: