Juvenil «A» vs Futsal Mataró «B» 3-3

WhatsApp Image 2017-12-17 at 13.09.23El derbi mataroní de la categoria acaba en empat a tres en un partit d’infart que es va decidir en l’últim minut. El públic que ha assistit aquest matí al Millán, ha pogut veure un gran partit entre dos bons equips amb les idees molt clares i una gran intensitat defensiva. Els visitants han deixat la iniciativa als nostres en els inicis del partit, responent amb un gran joc i aconseguint moltes ocasions però que no van poder acabar en gol per la gran actuació del porter visitant. Els vermells feien també ocasions, sobretot a la contra i portant molt perill a la porteria que defensava Andrés. En una d’aquestes ocasions, arriba el primer gol del Futsal i del partit, mitjançant un dels seus millors jugadors. Els nostres no van baixar els braços i van continuar generant ocasions però de nou, apareixia el porter rival per aturar tot i així arribar al descans amb un gol en contra.

A la segona part no va canviar molt la dinàmica del partit, la possessió continuava sent del nostre equip. En una bona jugada per banda, va arribar l’empat de Sergio Vivas amb molta sort després de desviar el defensa i sorprendre al porter. Semblava que s’obria un nou partit i es veia la possibilitat de marcar el segon però va ser el Futsal Mataró qui va aconseguir el segon amb un gran gol de falta directa. No quedaven molts minuts per remuntar el partit i una bona jugada de Elias per banda, va donar la passada a José Guijarro per aconseguir de nou l’empat que semblava definitiu però els últims tres minuts van ser molt intensos i unes mans de Sergio Vivas, va suposar la sisena falta i un doble penal que va aprofitar Futsal per posar-se per davant 2 a 3 a falta d’un minut per acabar el partit. Però els nostres no es van rendir i José Guijarro de nou amb una gran assistència d’en Elias, va aconseguir el gol de l’empat en el derbi. Final d’infart i dels que fan tant gran aquest esport.

Bon partit dels nostres que aconsegueixen empatar amb el segon classificat de la lliga i que en molts moments del partit, ha estat molt superior portant la iniciativa del mateix. La propera setmana, l’equip es desplaça a Lloret per continuar puntuant en lliga i aconseguir estar a la lluita a la part alta de la classificació.

Per finalitzar, volem animar a Guillem Roig que aquest proper dimarts té una operació i desitjar una bona i ràpida recuperació. Ànims Guillem!!

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Piñol, Elias Essaghir, Oriol Roy, Victor Jordà, Abel Rangel, Sergio Vivas(1), Adrià Dorca i José Guijarro(2).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: