Cinc Ideal Autodara Jornada 10

Cinc Ideal Jornada 10Ja tenim el penúltim cinc ideal de l’any amb el patrocini del Restaurat AutoDara de Mataró. Els integrats d’aquest cinc ideal de la jornada 10 son:

  • Alex Olvera (Infantil): el porter del Infantil va jugar la primera partit contra Cardedeu i va tenir una destacada actuació amb gran aturades i encaixant només un gol davant un gran equip.
  • Pau Pares (Aleví «A»): jugador que torna una setmana més al cinc ideal de la jornada per dos motius: pel seu gran partit davant el Premià de Mar del dissabte sent un dels jugadors més destacats del aleví i per la seva convocatòria amb l’Infantil, jugant molts minuts importants.
  • Alonso Espejo (Aleví «B»): partit molt complet en el derbi mataroní davant del Futsal Mataró. Gran treball defensiu, treballant sempre pel seu equip i liderant l’aleví a la victòria. També va jugar dissabte amb l’Aleví «A» a Premià de Mar.
  • Elias Essaghir (Juvenil «A»): tot i que el seu equip no va passar de l’empat en el derbi davant del Futsal Mataró, va realitzar un gran partit. Molt decisiu en el 1vs1. només li va falta el gol però va donar els dos últims gols del nostre equip al seus companys. Jugador amb gran futur i que està cridant les portes del primer equip.
  • Hugo Fernández (Escoleta): no tenim moltes ocasions de veure els nostres menuts jugadors de l’escoleta però dona gust veure jugar aquest jugador que tècnicament està un punt per sobre de la resta de jugadors i fa jugar molt al seu equip. Generós amb els seus companys i decisiu cara a porteria.

I aquesta jornada, el premi al millor entrenador es:

  • Gloria Hidalgo (escoleta): gran tasca de la nostra entrenadora de l’escoleta que amb l’ajuda de Mònica i Jasmine, estan treballant molt be amb l’escoleta i que ben segur que ens donarà moltes alegries en les properes temporades.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: