El Cadet “A” queda eliminat de la Copa Catalunya pel Santvicenti “B”

Partit de copa entre setmana que tenia el cadet “A” davant el líder del grup 2 de Segona Divisió, el Santvicentí “B“. Al partit s’arribava novament amb quadre, per les baixes ja conegudes i aquest cop també amb la de Campà per una indisposició.

El partit va començar amb els nostres dominant i tenint les primeres ocasions, que va aturar molt bé el porter local però amb imprecisions en els últims metres, que ja no deixarien d’acompanyar-nos en tot el partit. A poc a poc el Santvicentí es va començar a creure que podia guanyar a un equip de categoria superior i va començar a dominar més el joc. En una banda amb poca intensitat, el pivot rival es va girar al rebre la pilota i va anotar pels locals. Tot i això l’equip es va refer i va seguir apostant pel seu joc, tot i que cada cop era menys precís, i malgrat sortir de pressió no aconseguien donar bé l’última passada. Quan falten pocs minuts una pèrdua de pilota per excés de conducció va fer el 2-0 i res ja no va ser igual pels nostres.

A la segona part no van tenir temps de treure que ràpidament ens van anotar el 3-0. Aquest va ser el cop de gràcia al nostre cadet, que jo no va aixecar cap i cometia múltiples errades en defensa i fallava passades que no es poden explicar. El Santvicentí es va dedicar anar aprofitant un a un les errades que cometien per penalitzar-nos amb gols fins a arribar al definitiu 6-0.

Partit on l’equip s’ha enfonsat mentalment i on sembla que tot giri en contra dels nostres. Toca pujar ànims i preparar la visita del Futsal perquè un derbi mai es vol perdre i guanyar podria ser el punt d’inflexió que necessiten els nostres.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: