Canet vs Infantil 7-1

WhatsApp Image 2017-12-05 at 08.47.28Derrota clara de l’Infantil a la pista del Canet per 7 gols a 1. L’equip no va començar bé el partit, ja que els locals agafaven les esquenes amb moltes facilitats i això feia que Cristian comencés a tenir protagonisme en el partit amb les seves intervencions. Des de la banqueta sobretot es demanava estar més actius i quan tinguéssim la pilota no llençar-la amb facilitat però entre la pista que relliscava i els jugadors no es van acostumar i la superioritat del rival es veia que era complicat realitzar dos-tres passes. La majoria de gols van venir de parets i finalitzacions al segon pal i el marcador el descans era de 0-5 a Canet.

En la segona part es va veure un Mataró una mica més amb ganes de voler fer coses i d’intentar apropar-se al resultat però no vam poder finalitzar les nostres opcions defensives i ells arribaven molt fàcilment a dintre l’àrea defensada per l’Àlex. Pocs minuts abans del final i després de dos gols més del Canet, Taba, amb una mica de fortuna va fer el 7-1 final de partit.

Partit per reflexionar i pensar que aquesta lliga si vols sumar punts has de lluitar tots els partits i tots els minuts. Ara queda seguir treballant ja que la pròxima jornada rebem a l’Eusebi Millan a un dels equips punters de la lliga, el FS Cardedeu.

1, 2, 3 Mataró

Van jugar: Cristian, Alex O, Adane, Guillem, Joel, Adri C, Mauro, Tabaré(1), Adri G, Alex G i Adam

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: