Barri Can Calet vs Femení 2-0

Derrota del femení a la pista del Barri Can Calet per 2-0 al marcador. El partit es va plantejar de la mateixa manera que el de dissabte passat a Floresta: estar tancades a mitja pista i sortir a la contra. L’inici no va anar malament i es va començar a veure que  podíem fer mal sobretot amb xuts d’Ainoa però un error defensiu de l’equip va suposar l’1-0 al partit. Aquest gol va fer molt mal a les mataronines i van haver una sèrie de minuts que gràcies a les aturades de Mònica, va fer que el resultat es quedés així la primera part.

A la segona, l’equip va pujar una mica les línies però entre que no era el seu dia i l’equip local tenien varies jugadores de nivell feia complicat empatar el partit. Pocs minuts abans del final i quan l’equip estava ja a ¾ de pista un contraatac de les locals van posar el 2-0 final.

Ara tocar descansar i recuperar sensacions ja que en 10 dies juguem partit de copa, derbi contra el Futsal Mataró, equip de Divisió d’Honor Femení, ànims!

1, 2, 3 Mataró!!!

Van jugar: Mireia, Monica, Gloria, Helena, Yasmin, Georgina, Marta C, Ainoa, Marta M, Cris i Georgina.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: