CN Caldes vs Juvenil «A» 5-0

WhatsApp Image 2017-12-04 at 22.25.18El Juvenil «A» no va poder donar la sorpresa en la pista de líder davant un gran equip amb una gran projecció com es el CN Caldes entrenat per en Javier Passarrius. El partit va acabar amb el resultat de 5 a 0 a favor dels locals, amb un parcial de 3 a 0 en la primera part. L’equip es va trobar amb una pista molt relliscant que va condicionar molt el joc dels nostres millors jugadors. Els locals es van avançar en el marcador amb una jugada de banda i dos contraatacs molt ben portats amb una gran definició. Els nostres van tenir ocasions per marcar però no es va estar encertat a porteria o a vegades, simplement no es va arribar a realitzar el xut.

A la segona part, els locals van sortir amb una defensa molt tancada que els nostres joves jugadors van intentar atacar una i un altre vegada però sense molt encert. A falta de 10 minuts, es va decidir sortir de porter-jugador però a la primera jugada, es va realitzar una passada dolenta que va aprofitar Caldes per marcar el quart. Es va deixar de jugar de cinc i intentar remuntar amb orgull. Es va acorralar a l’equip contrari a la seva àrea però ells estaven molt còmodes amb aquesta situació i en un corner van marcar el cinquè i definitiu gol.

Amb aquesta derrota, l’equip baixa a la cinquena posició però continua a la part alta de la classificació realitzant un gran temporada. Recordem que l’equip està composat majoritàriament de jugadors de segon any, alguns de primer i només un jugador de tercer any, així que tenen encara un o dos anys en la categoria juvenil per demostrar el seu nivell. El proper partit, passat el pont de desembre, es juga a casa el derbi mataroní davant el Futsal  Mataró «B» que ocupa la segona posició de lliga. Es preveu un gran partit al Millàn. 1,2,3 MATARÓ

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Piñol, Elias Essaghir, Oriol Roy, Victor Jordà, Abel Rangel, Adrià Dorca, José Guijarro i Sergio Vivas.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: